Program Kebersihan & Keceriaan Kelas 2018

Assalam selamat lagi

Saya kongsikan basic konsep untuk hiasan kelas tahun 2018

Guru guru kelas dn pembantu bersama pelajar sdah boleh mula gerakan..

Penilaian akan bermula pada minggu ketiga (Januari)

Guru guru digalakkan untuk mengikut tema blok or boleh menggunakan balik barang terpakai tahun tahun sbelumnya..bergantungbpada kreativiti cikgu untuk sesuaikan dengan tema. TQšŸ˜€

Cikgu boleh rujuk kriteria penilaian yang dilampirkan.

—————————————-
update 4 jan 2018

Makluman kepada semua guru kelas, pmbantu dan pelajar… Atas arahan pengetua.. (10.00 pagi) Bahan bahan asas untuk persediaan kelas perlu disediakan terlebih dahulu pada minggu ini ..
*jadual waktu
* jadual bertugas
* senarai nama
* carta organisasi
* pelan kecemasan
*pelan sekolah
* misi dan visi sekolah
*pelan kelas
* moto / slogan kelas

Seterusnya kami unit 5k akan buat semakan checklist pada hari isnin depan (8.1.2018)..

Mohon tindakan segera guru kelas memandangkan tn pengetua minta senarai nama guru yang kelasnya tidak lengkap dgn bahan asas..

Hiasan deko , subjek dan selebihnya terpulang pada guru untuk atur masa sebelum. Minggu ketiga.. Yg penting bahan asas itu disediakan terlebih dahulu. Minggu ni.

Tq… Mohon kerjasama semua.. šŸ˜€
– Cikgu Romanshal Isnan –